Op zoek naar biologische massage olie?

biologische massage olie
Biologische massage olie BioReine.
Sauna scrubzout en Badzout. Biologische massage olie. Blikvanger van de collectie is de biologische massage olie die ontwikkeld werd door en voor massage-therapeuten. Geen minerale oliën derivaten van petroleum maar koudgeperste plantaardige oliën die de huid voeden en soepel houden.
dakwerken aalst
Bio lichaamsolie en massageolie van Amanprana in onze online shop.
Je huid blijft omhuld door de olie. Verwen je huid, lichaam en gevoelens nog extra door de dagolie nog verder in te wrijven of te masseren. Ontspan en geniet van de geur die je gekozen heeft en laat je meevoeren op de golven van ontspanning en welbehagen. We mogen natuurlijk niet vergeten dat een massage de mens duizendmaal goed doet.
argenta
bol.com Primavera biologisch massage olie, amandel olie.
Primavera biologisch massage olie, amandel olie. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Biologische Amandel Massage olie. Premium Kwaliteit, Deze zuivere en natuurlijke olie laat zich goed mengen met etherische olie. Verzorgt en beschermt de huid. Zorgt voor een goede vochtbalans en doorbloeding.
daikin
Puressentiel Haar Verzorgende Bio-Massageolie Argan Atlasceder 100ml: Hier Online Bestellen!
Essentiële olie van argan, essentiële olie van atlasceder. Kan worden gebruik.: Als dagelijkse stimulerende massage van de hoofdhuid of als masker op het hele kapsel 1 of 2 maal per week, gevolgd door een shampoo.; Als beschermende schoonheidsverzorging tegen de schadelijke invloed van de zon, het zwembad.
Lichaamsolie massageolie voor 100% natuurlijke lichaamsverzorging.
Stuk voor stuk met hun eigen unieke biologische eigenschappen. WAAROM kiezen voor LICHAAMS EN MASSAGEOLIE VAN AMANPRANA? 100% biologisch lichaamsverzorging. 100% natuurlijke lichaamsverzorging. Geen overbodige bewerkingen. Met respect voor natuur, dier en mens ontwikkeld. Geen chemicaliën noch isolaten. Geschikt voor de gevoelige huid. HOE GEBRUIK JE DE LICHAAMS EN MASSAGEOLIE VAN AMANPRANA? Na het douchen of baden. Gebruik de lichaamsolie na het douchen of baden. Het liefst op de nog vochtige huid. Je huid wordt meteen voelbaar zachter. Je kan ook eerst je huid droogdeppen en direct hierna wat van de lichaamsolie verdelen over je lichaam. Geef de lichaamsolie even de tijd om in de huid te trekken. De overheerlijke geuren zullen nog een tijd je dag vervullen als natuurlijke parfum en je huid zal zalig zacht aanvoelen. Ga ermee in bad of douchen. Smeer je huid in met de lichaamsolie voordat je in bad of onder de douche gaat. Door de warmte worden je poriën opengezet. Hierdoor krijgt de lichaamsolie de kans om goed zijn reinigende werk te doen. Je huid blijft omhuld door de olie. Voor een ontspannende massage.

Contacteer ons